Αρχική Σελίδα

Wuxi thai-racing trade Co.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

Η ταϊλανδικός-συναγωνιμένος εμπορική Co. Wuxi, ΕΠΕ είναι μια από τη μεγαλύτερη επιχείρηση μερών μοτοσικλετών σε Wuxi, μόνο ανεφοδιασμός υψηλός - μέρη ποιοτικών μοτοσικλετών. Έχουμε τον πλούσιο πόρο και η εμπειρία, μπορεί να παρέχει τα διάφορα μέρη μοτοσικλετών. Επίσης, είμαστε υπερηφάνεια ότι έχουμε μια επαγγελματική και σοβαρή ομάδα, το μεγαλύτερο μέρος του αγοράζοντας προσωπικού μας, technicist, και ο πωλητής έχει περισσότερο από 5 έτη στη μοτοσικλέτα και τα μέρη μοτοσικλετών, ακόμη και κάποιο προσωπικό έχει 10 έτη εμπειρίας, και είναι πολύ σοβαρά! Σαν επιχείρηση μερών μοτοσικλετών, έχουμε πολλά διαφορετικά προϊόντα.

 

Έκθεση μερών μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο.

Κάθε χρόνο, θα παρευρεθούμε στην κύρια έκθεση μοτοσικλετών και μερών μοτοσικλετών μέσα σε όλο τον κόσμο, θα συναντήσουμε τους διαφορετικούς πελάτες, θα επισκεφτούμε και θα επιθεωρήσουμε την αγορά, θα συλλέξουμε τις πληροφορίες αγοράς, θα αναλύσουμε την αγορά, θα μελετήσουμε τα νέα μοντέλα, θα ρυθμίσουμε τα ποιοτικά πρότυπα και την τιμή, θα κάνουμε το σχέδιο προώθησης, κ.λπ.

 

Wuxi thai-racing trade Co.,LTD

 

Επίσκεψη πελατών

Η επιχείρησή μας είναι σε Wuxi, κοντά στην αγορά μερών μοτοσικλετών αλλά όχι μέσα στην αγορά. 30 λεπτά στο κέντρο πόλεων, 30 λεπτά στο αεροδρόμιο.

Με την προσπάθειά μας, όλο και περισσότεροι πελάτες επισκέπτονται την επιχείρησή μας directlly, έχουμε μια μεγάλη αίθουσα εκθέσεως, υπάρχουν πολλά διαφορετικά δείγματα, όλος ο πελάτης μπορεί να ελέγξει το δείγμα και επέλεξε τι χρειάζονται στην αίθουσα εκθέσεώς μας.

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας!

Wuxi thai-racing trade Co.,LTDWuxi thai-racing trade Co.,LTD

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Wuxi thai-racing trade Co.,LTDWuxi thai-racing trade Co.,LTD

Wuxi thai-racing trade Co.,LTD Wuxi thai-racing trade Co.,LTD Wuxi thai-racing trade Co.,LTD Wuxi thai-racing trade Co.,LTD Wuxi thai-racing trade Co.,LTD
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Tarazon

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~125

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Ρόδα μοτοσικλετών συνήθειας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ρόδα μοτοσικλετών συνήθειας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ρόδα μοτοσικλετών συνήθειας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ρόδα μοτοσικλετών συνήθειας για τις πωλήσεις